Advocaat-medewerker IE/IT (5 jaar +)

Blenheim is een innovatief en ondernemend middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Met ongeveer 50 medewerkers, waarvan 30 advocaten, zijn wij altijd op zoek naar de beste manier om onze klant te helpen.

Deze klanten zijn doorgaans ondernemers. Mensen voor wie wij net dat stapje extra zetten om een helder antwoord te geven op uitdagende vragen. Zet jij graag die extra stap? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren voor de functie advocaat-medewerker IE/IT.

Intellectueel Eigendom bij Blenheim

Intellectueel Eigendom is bij Blenheim een praktijk die we de komende jaren verder uit willen bouwen en valt onder de verantwoordelijkheid van Jeroen Latour, partner bij Blenheim. Binnen de praktijk leggen de advocaten zich voornamelijk toe op (o.a.) het auteursrecht, merkenrecht, modellenrecht, handelsnaamrecht en domeinnaamrecht.

Daarnaast ligt de focus ook op de IT praktijk. Zo procedeert en adviseert Blenheim veelvuldig voor haar cliënten die te maken hebben met IT en software contracten. 

JOUW ROL IN HET TEAM

Bij Blenheim staat eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap en cliëntcontact vanaf het begin af aan centraal. Omdat het doel is de praktijk de komende jaren verder uit te bouwen, biedt dit veel kansen voor jou als ondernemende advocaat om dit op je eigen manier aan te pakken. Uiteraard met steun van de partners en mede-advocaten. Er is dan ook voldoende ruimte om jouw werkzaamheden zelf vorm te geven op basis van jouw expertise en interesse.

JOUW PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 5 jaar ervaring. Je bent proactief, een teamplayer, flexibel en weet te overtuigen. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt de durf om zelfstandig beslissingen te nemen en het talent om pragmatisch te adviseren. Daarnaast heb je de kennis en expertise in huis om op basis van het intellectueel eigendomsrecht zelfstandig te kunnen adviseren. Ook vind je het leuk om je eigen kennis voortdurend te ontwikkelen en te delen met jouw teamgenoten en collega’s.

Sollicitatie procedure

Een volledige selectieprocedure bij Blenheim bestaat uit vier rondes en duurt gemiddeld twee tot drie weken:

  • Briefselectie
  • Gesprek HR manager en recruiter
  • Assessment. Dit assessment bestaat uit een aantal testen op het gebied van persoonlijkheid en capaciteiten
  • Gesprek met sectievoorzitter en Partner

Geïnteresseerd in de functie?

Klinkt dit goed? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! Dit doe je door een motivatiebrief, CV, cijferlijsten en referenties te mailen naar Martine 't Hart via mail@blenheim.nl.