Advocaat-medewerker Vastgoed (4-6 jaar)

Blenheim is een innovatief en ondernemend middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Met ongeveer 50 medewerkers, waarvan 30 advocaten, zijn wij altijd op zoek naar de beste manier om onze klant te helpen.

Deze klanten zijn doorgaans ondernemers. Mensen voor wie wij net dat stapje extra zetten om een helder antwoord te geven op uitdagende vragen. Zet jij graag die extra stap? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren voor de functie advocaat-medewerker Vastgoed.

Vastgoedpraktijk bij Blenheim

Als advocaat medewerker Vastgoed maak je onderdeel uit van de vastgoedpraktijk van Blenheim. Dit team bestaat uit vijf advocaten en valt onder de verantwoordelijkheid van Mark van Weeren, partner bij Blenheim.

De advocaten in het vastgoedteam richten zich op het adviseren en procederen binnen alle dimensies van een brede vastgoedpraktijk.

Commerciële vastgoedtransacties, projectontwikkeling, aan-en verkoop, aannemersgeschillen, huurgeschillen, VVE kwesties, erfpacht en aanverwante vastgoed gerelateerde rechtsgebieden: Blenheim staat met passie de meest uiteenlopende cliënten, met name grote Mkb’ers, retailers, Horeca en (internationale) ondernemers, bij in commerciële geschillen.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 5 jaar (vastgoed) ervaring. Je bent proactief, een teamplayer, flexibel en weet te overtuigen. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt de durf om zelfstandig beslissingen te nemen en het talent om pragmatisch te adviseren.

Je weet hoe je collega’s en cliënten kunt enthousiasmeren voor jouw ideeën en je hebt altijd oog voor het belang van de cliënt.

Sollicitatieprocedure

Een volledige selectieprocedure bij Blenheim bestaat uit vier rondes en duurt gemiddeld twee tot drie weken:

  • Briefselectie
  • Gesprek HR manager en recruiter
  • Assessment. Dit assessment bestaat uit een aantal testen op het gebied van persoonlijkheid en capaciteiten
  • Gesprek met sectievoorzitter en Partner

Geïnteresseerd in de functie?

Klinkt dit goed? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! Dit doe je door een motivatiebrief, CV, cijferlijsten en referenties te mailen naar Martine 't Hart via mail@blenheim.nl.