Arjen Paardekooper

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Arjen Paardekooper is specialist in fusies en overnames; hij adviseert en procedeert over aandeelhoudersgeschillen en is adviseur van commissarissen en toezichthouders.
Over Arjen

Arjen heeft met zijn M&A team diverse bedrijfsovernames begeleid, waaronder die van IENS door TripAdvisor en MMS door Laborie, en de verkoop van Smulweb aan Jumbo. Daarnaast stuurt Arjen de German Desk aan.

Arjen is auteur van het boek: “Handleiding voor de Commissaris (en Toezichthouder)”, waarin hij aan de hand van zijn eigen ervaringen als commissaris bij een naamloze vennootschap praktische tips geeft aan toezichthouders van bedrijven, stichtingen en verenigingen.

Stel direct uw vraag aan Arjen Paardekooper

Artikelen van Arjen

Podcasts van Arjen

30 juli 2021
Blenheim Talks | Bedrijfsovername en de Letter of intent

In deze aflevering bespreken advocaten Mark van Weeren en Rachelle Mourits het onderwerp ‘steunmaatregelen van de overheid’. Er wordt dan met name ingegaan op de NOW en de TVL regelingen. Deze steunmaatregelen lopen langzaamaan op zijn eind en er worden nu definitieve besluiten genomen over mogelijke terugbetalingen. Beluister hier de podcast via: YouTube Spotify iTunes/Apple […]