Campbell Burns

Talen

Engels, Nederlands

Campbell Burns is als Engelssprekende advocaat werkzaam in onze internationale ondernemingsrecht, commerciële en regulatory compliance praktijken.
Over Campbell

Campbell oefent zijn vak uit in Nederland sinds 2019 en had daarvoor, in Australië, een procespraktijk op het gebied van strafrecht. Tevens was hij werkzaam bij het inlichtingen en onderzoeksteam van het ministerie van Justitie van de deelstaat New South Wales, waar in augustus 2020 benoemd zal worden tot advocaat door het plaatselijke gerechtshof.

In 2018 studeerde Campbell af (met honours) van de Universiteit van New South Wales (Sydney, Australië), waar hij rechten studeerde. Tijdens een uitwisseling voltooide hij vakken in publiek internationaal recht en europees civiel recht aan de Universteit van Amsterdam.

Campbell stelt internationale commerciële contracten op en adviseert hierin, ondersteunt de regulatory compliance praktijk en werkt aan zowel nationale als internationale M&A-transacties.

Stel direct uw vraag aan Campbell Burns

Publicaties van Campbell

Podcasts van Campbell

6 januari 2021
Podcast en boekpresentatie | Business Licences in the Netherlands

Podcast luisteren Acast YouTube Spotify SoundCloud iTunes/Apple Podcasts Google Podcasts Boek kopen Het boek Business Licences in the Netherlands van Mark van Weeren is vanaf woensdag 6 januari hier te koop in de webshop van uitgever Wolters Kluwer.