Jeanine Bosman

Jeanine Bosman is sinds 2019 verbonden aan Blenheim en is als advocaat gespecialiseerd het commerciële vastgoed, waarbij zij zowel adviserend als ook procederend optreedt.
Over Jeanine

Jeanine richt zich voornamelijk op het begeleiden van en het adviseren over vastgoedtransacties en (duurzame) projectontwikkeling, waarbij haar focus ligt op het opstellen van commerciële contracten. Hierbij staat zij onder meer investeerders, projectontwikkelaars en aannemers bij.

Daarnaast adviseert en procedeert zij over verscheidene vastgoedgerelateerde onderwerpen zoals huur, erfpacht en vastgoedfinancieringen. Haar cliënten zijn voornamelijk middelgrote tot grote ondernemingen en vastgoedinvesteerders.

Tijdens haar eerdere inhouse-werkzaamheden als Legal Counsel Noord-Europa, Ierland & UK is zij betrokken geweest bij verscheidene vastgoedtransacties en het opstellen en onderhandelen van complexe huur- en managementovereenkomsten in binnen- en buitenland. Door deze inhouse-ervaring begrijpt zij als geen ander hoe belangrijk het is om de commerciële belangen van de onderneming in ogenschouw te houden bij de advisering.

Jeanine heeft de Master privaatrecht aan de Universiteit Leiden cum laude afgerond.

Stel direct uw vraag aan Jeanine Bosman

Artikelen van Jeanine