Marleen van Woerden

Marleen van Woerden is een ervaren arbeidsrechtadvocaat. Zij adviseert en procedeert over alle aspecten van het arbeidsrecht.

Track Record

Marleen heeft ruim 12 jaar ervaring in de strategische advisering en begeleiding van nationale en internationale ondernemingen op het gebied van ondermeer (collectief) ontslag, reorganisatie, medezeggenschap, overgang van onderneming, concurrentiebeding en statutair bestuurder. Ook staat zij geregeld (statutair) bestuurders bij.

Marleen is een ervaren onderhandelaar. Haar werkstijl is persoonlijk, pragmatisch en vooral resultaatgericht.

Naast haar werk als advocaat, spreekt en schrijft Marleen regelmatig over een breed scala aan arbeidsrechtelijke zaken.

In 2015 heeft zij de postdoctorale Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond.

Zij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en de University of Wales.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft zij Arbeidsrecht als hoofdrechtsgebied en Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht en Medezeggenschap als subrechtsgebieden geregistreed. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

Marleen is onder meer lid van de "Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland" (VAAN) en de Association Internationale des Jeunes Avocats (AIJA).

Haar bijzondere interesse gaat uit naar bedrijven die zich bezighouden met innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Gepubliceerde Artikelen