Martyn Schellekens

Martyn houdt zich bezig met ondernemingsrecht en onroerend goedrecht. Hij adviseert en procedeert over VvE, vastgoed, transacties en aansprakelijkheid.

Track Record

Mede door zijn ervaring met verenigingen van eigenaars, heeft Martyn een vergaande interesse in het vastgoedrecht, maar ook in het ondernemingsrecht is Martyn thuis.

Op Sint Maarten heeft hij als advocaat ondernemingsrecht meegewerkt aan enkele internationale transacties voor grote cliënten.

Daarnaast heeft Martyn op Sint Maarten, waar hij advocaat is geweest, veel proceservaring opgedaan in een brede en dynamische civiele praktijk.

Martyn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de Algemene rechtspraktijk en het Burgerlijk procesrecht als hoofdrechtsgebied. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op deze hoofdrechtsgebieden.

Voor het hoofdrechtsgebied Algemene rechtspraktijk staat Martyn geregistreerd voor het sub rechtsgebied Burgerlijk recht, en voor hoofdrechtsgebied Burgerlijk procesrecht staan Arbitrage, Beslag- en executierecht en Litigation als sub rechtsgebied geregistreerd.

Martyn is lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP).

Gepubliceerde Artikelen