Rachelle Mourits

Talen

Nederlands, Engels

Rachelle Mourits treedt als advocaat op voor zowel Nederlandse als buitenlandse ondernemingen op het gehele spectrum van het arbeidsrecht. Daarbij treedt zij ook regelmatig op in onder meer ontslagzaken voor en tegen de statutair directeur, managers en andere ‘key employees’. Daarnaast adviseert Rachelle over employee benefit schemes en subsidieregelingen voor werkgevers.
Over Rachelle

Rachelle Mourits is afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat zij werd beëdigd als advocaat, was zij meerdere jaren werkzaam als jurist bij een juridisch adviesbureau gericht op het MKB, hospitality & leisure. Sinds 2010 is zij als advocaat verbonden aan de rechtspraktijk van Blenheim. Rachelle heeft de (postdoctorale) Grotius Specialisatieopleiding “Arbeidsrecht” aan de Universiteit van Nijmegen succesvol afgerond.

Rachelle is lid van de “Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland” (VAAN) in Nederland en tevens van de “Employment Law Group”, onderdeel van het internationale netwerk “Lawyers associated Worldwide” (LAW).

Stel direct uw vraag aan Rachelle Mourits

Artikelen van Rachelle

Podcasts van Rachelle

15 juni 2021
Blenheim Talks | Steunmaatregelen overheid

In deze aflevering bespreken advocaten Mark van Weeren en Rachelle Mourits het onderwerp ‘steunmaatregelen van de overheid’. Er wordt dan met name ingegaan op de NOW en de TVL regelingen. Deze steunmaatregelen lopen langzaamaan op zijn eind en er worden nu definitieve besluiten genomen over mogelijke terugbetalingen. Beluister hier de podcast via: YouTube Spotify iTunes/Apple […]