30 april 2024

Blenheim adviseert LSV Holding bij succesvolle verkoop Mozard en IenPM aan Atabix

Categorie: Bedrijfsovername, Fusies en overnames, Ondernemingsrecht

Blenheim is trots te melden dat Dirk de Waard LSV Holding B.V. heeft bijgestaan bij de succesvolle verkoop van Mozard B.V. en IenPM B.V. aan Atabix. Met deze overname haalt Atabix belangrijke domeinkennis en nieuwe producten binnen, waardoor zij hun marktpositie als softwareleverancier en kennispartner binnen e-government verder versterken.

Mozard en IenPM: grondleggers en aanbieders van zaakgericht werken

Mozard is een van dé grondleggers van zaakgericht werken en de eerste aanbieder van een zaaksysteem van Nederland. De SaaS-oplossingen van Mozard stellen (semi-)overheidsinstanties in staat om hun dienstverlening en informatievoorziening te verbeteren en hun kosten te verlagen. De Mozard Suite omvat een uitgebreid scala aan functionaliteiten, waaronder een zaaksysteem, objectregistratiesysteem, documentmanagement­systeem, contentmanagementsysteem met formulieren, intranet en klantcontactsysteem. IenPM richt zich voornamelijk op het implementeren van de Mozard oplossingen.

Het management van Mozard en IenPM zal betrokken blijven om samen met de directie van Atabix de gezamenlijke groeistrategie te realiseren en (semi-)overheidsinstanties nog beter van dienst te zijn bij de ontwikkeling, configuratie en implementatie van digitale oplossingen.

Mark Voogd (oprichter Mozard) over de deal

“Atabix, Mozard en IenPM bieden al jarenlang hoogwaardige diensten op het gebied van ICT, zaakgericht werken en informatiemanagement. Door de samenwerking tussen Atabix, Mozard en IenPM versterken we onze positie in de markt van VTH- en zaaksystemen. Samen bouwen we krachtig verder aan een leidende software speler die (semi-)overheidsinstanties helpt bij de ontwikkeling, configuratie en implementatie van digitale oplossingen.”

Atabix: specialist in digitaliseren kritische processen bij (semi-)overheidsinstanties

Atabix richt zich op het digitaliseren van kritische processen bij (semi-) overheidsinstanties. De onderneming doet dit middels haar software suite Atabase.

Klanten gebruiken de software om hun administratieve processen en klantcontacten te digitaliseren en professioneel te beheren. Atabase wordt geïmplementeerd in de (semi-) publieke sector door de development sprint teams van Atabix.

Deal in de media