21 december 2021

Blenheim benoemt drie nieuwe partners

Categorie: Blenheim

Blenheim kondigt met trots aan dat per 1 januari 2022 Teun Blom, Rachelle Mourits en Martyn Schellekens worden benoemd tot partner. De drie advocaten zijn al lange tijd werkzaam bij Blenheim en hebben zich de afgelopen twee jaar succesvol ontwikkeld in de rol als ‘managing associate’. Zij zijn nu klaar voor de volgende stap als partner bij Blenheim.

Ontwikkeling van talentvolle advocaten

Twee jaar geleden is Blenheim gestart met een ontwikkeltraject voor talentvolle senior advocaten, voor wie de functie ‘managing associate’ is geïntroduceerd. In deze functie krijgen de ambitieuze senior advocaten de mogelijkheid om een team aan te sturen, managementeigenschappen te ontwikkelen en om te bouwen aan de ontwikkeling van de praktijk. Hiermee biedt Blenheim advocaten met ambitie om partner te worden een duidelijk en breed ontwikkelplan. Zowel Teun, Rachelle als Martyn hebben dit traject succesvol doorlopen.

Specialisten in eigen rechtsgebied

Teun Blom, Rachelle Mourits en Martyn Schellekens hebben zich de afgelopen jaren bewezen als topspecialisten in hun eigen rechtsgebied. Teun Blom zal toetreden als partner Vastgoed & Overheid, Rachelle Mourits als partner Arbeidsrecht en Martyn Schellekens als partner Procesrecht. Een mooie aanvulling van het al gespecialiseerde en ervaren partnerteam van Blenheim.

Teun Blom – Partner Vastgoed & Overheid

Teun Blom studeerde in 2012 af aan de Universiteit van Amsterdam en is sindsdien werkzaam als advocaat. Teun heeft veel ervaring op gebied van zowel het overheidsrecht als het vastgoedrecht. Naast advocaat in een groot aantal procedures op beide rechtsgebieden, heeft Teun ruime ervaring als onderhandelaar en adviseur bij diverse uiteenlopende kwesties met de overheid en vastgoedpartners, waaronder op het gebied van huurrecht, bouwrecht, vastgoedtransacties, vergunningsrecht en de Wet Bibob. Teun zal als partner Vastgoed & Overheid een spil zijn in het deskundige team van vastgoed- en overheidsrechtsadvocaten van Blenheim.

Rachelle Mourits – Partner Arbeidsrecht

Rachelle Mourits is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Nadat zij eerst enkele jaren werkzaam was als bedrijfsjurist, is zij sinds 2010 als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan de rechtspraktijk van Blenheim. Rachelle treedt op voor zowel nationale als internationale werkgevers. Zij adviseert en procedeert voor haar cliënten in reorganisaties, individuele ontslagzaken en alle andere aspecten op het gebied van het (corporate) arbeidsrecht. Rachelle is pragmatisch, proactief en wordt gewaardeerd als een betrouwbare sparringpartner. Met veel enthousiasme stuurt zij het arbeidsrechtteam van Blenheim aan, waar zij in haar rol als partner vervolg aan zal geven.

Martyn Schellekens – Partner Procesrecht

Martyn Schellekens is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waarna hij is gaan werken als advocaat in het Caribische Sint Maarten. Hierdoor heeft hij ruime ervaring opgedaan in een brede en dynamische civiele (proces)praktijk. Daarnaast schreef en beoordeelde Martyn veel overeenkomsten voor internationale cliënten. Sinds 2017 is Martyn werkzaam bij Blenheim en ook in Amsterdam beëdigd als advocaat. Bij Blenheim heeft Martyn zich verder ontwikkeld als een kundig litigator, maar ook als onderhandelaar. Sinds 2020 stuurt Martyn de sectie Procesrecht en Algemeen Verbintenissenrecht aan, welke rol hij vanaf 1 januari als partner zal voortzetten.