20 maart 2023

Blenheim versterkt Litigation team met de komst van advocaat Isolde Velthuysen

Categorie: Procesrecht

Blenheim is verheugd aan te kondigen dat haar Litigation team per 1 maart is versterkt met de komst van advocaat Isolde Velthuysen. Haar ervaring met adviseren en procederen op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht maken Isolde een waardevolle aanvulling voor het team.

Over Isolde

Isolde heeft van jongs af aan affiniteit met de advocatuur. Mede door haar ouders die werkzaam zijn in de juridische en financiële sector, is de zakelijke dienstverlening met de paplepel ingegoten. Tijdens haar studie ontdekte ze dat haar haar passie voor de advocatuur vooral voortkomt uit de creativiteit die vereist is bij het toepassen en uitleggen van het recht aan cliënten.

Naast haar werkzaamheden bij Blenheim is Isolde oprichter van Stichting Hearth to Handle. Deze organisatie zet zich in voor onderzoek naar de preventie van hart- en vaatziekten.

Litigation team Blenheim

De komst van Isolde is een enorme verrijking van het Litigation team van Blenheim. Het team bestaat nu uit zowel ervaren advocaten als aanstormend talent en is gespecialiseerd in bodemprocedures, kort gedingen, hoger beroep en arbitrage.