3 april 2023

Dirk de Waard versterkt ondernemingsrechtpraktijk Blenheim

Categorie: Bedrijfsovername

Blenheim is trots te melden dat Dirk de Waard per 3 april 2023 de ondernemingsrechtpraktijk is komen versterken als advocaat en Managing Associate Corporate/M&A. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen van de praktijk en het aansturen van de advocaten en juridisch medewerkers uit het ondernemingsrecht team.

Dirk komt over van Viotta Advocaten uit Amsterdam, waar hij voornamelijk advies gaf aan middelgrote en grote ondernemingen. Een cliëntfocus welke naadloos aansluit op de ondernemingsrechtpraktijk van Blenheim.

Specialist in het brede spectrum van het ondernemingsrecht

Dirk is een ervaren advocaat gespecialiseerd in het brede spectrum van het ondernemingsrecht. Bij Blenheim gaat Dirk zich grotendeels bezighouden met het begeleiden van fusies en overnames, om zo de M&A praktijk nog verder uit te bouwen. Dirk adviseert voornamelijk middelgrote en grote ondernemingen, maar ook investeerders, scale- en start-ups.

Het ondernemende karakter van Dirk sluit goed aan bij het DNA van Blenheim. Daarnaast was hij bestuurslid van de Anglo-Dutch Exchange bestuurslid en voorzitter van het bestuur van de Jonge Balie Amsterdam.

Over Blenheim

Naast een grote ondernemingsrecht praktijk biedt Blenheim een groot aantal andere juridische disciplines aan. Het is een middelgroot full-service advocatenkantoor met focus op branches als hotels & leisure, overheid, retail, tech, vastgoed en zorg. Ondernemen zit in het DNA van het kantoor. De advocaten van Blenheim komen veelal uit ondernemende families. Dit zorgt ervoor dat zij voor hun cliënten, doorgaans dan ook ondernemers, graag een stapje extra zetten om praktisch advies te geven op uitdagende vraagstukken.