Solliciteren als medewerker bij een Amsterdams advocatenkantoor

Blenheim

Blenheim is een snelgroeiend Amsterdams advocatenkantoor, gericht op de ondernemingsrechtpraktijk in al zijn facetten.
Blenheim is een modern Amsterdams advocatenkantoor met een no-nonsense instelling en een uitstekende reputatie.
Het kantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie aan het IJ.
Zoals ons kantoorgebouw is, zo is ook de sfeer van onze praktijkvoering: open, transparant en professioneel. Er wordt hard gewerkt, maar wij hechten ook waarde aan een evenwichtige "work-life balance". Onze cliëntenportefeuille bestaat uit grote en middelgrote bedrijven, zowel in Nederland als in het buitenland.

Blenheim is aangesloten bij het oudste en grootste mondiale netwerk van advocatenkantoren, Lawyers Associated Worldwide (LAW).
Bij Blenheim wordt de ondernemingsrechtelijke praktijk in brede zin gevoerd.
Wij begeleiden en adviseren cliënten onder meer in fusie- en/of overnameprocessen en hebben een brede procespraktijk op het gebied van ondernemingsrecht, variërend van aandeelhoudersgeschillen, uitkoopregelingen, geschillen over afgebroken onderhandelingen en zaken op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid. Ook het arbeidsrecht speelt een belangrijke rol.
 

Twee vacatures bij advocatenkantoor
 I.  Wij komen graag in contact met een:

ervaren ADVOCAAT-MEDEWERKER  m/v

ondernemingsrecht
 

Wij komen graag in contact met een advocaat-medewerker die minimaal 7 jaar ervaring heeft met transacties en bij voorkeur ook ervaring heeft met OK procedures en het oplossen van aandeelhoudersgeschillen. Je bent een netwerker pur sang, hebt affiniteit met ondernemers en ondernemerschap en je hebt leiderschapskwaliteiten. Je hebt het vermogen tot het werven en binden van klanten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.
Je gaat werken in een bestaande praktijk, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de aansturing van een corporate team bestaande uit zo’n 5 advocaten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en je een voorkeursgebied eigen te maken. Toetreding op termijn als salary-partner behoort tot de mogelijkheid.
 II.  Wij komen ook graag in contact met een:

ADVOCAAT-MEDEWERKER  m/v

arbeidsrecht
 

Wij komen graag in contact met een kandidaat die ruime werkervaring heeft in het arbeidsrecht en wellicht al (deels) een eigen praktijk heeft.
Wij vinden humor, mensenkennis en gedrevenheid belangrijk bij een kandidaat naast een stevige, representatieve persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.
Het ontbreekt je niet aan ondernemingszin; je hebt het vermogen tot het werven en binden van cliënten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.
 Wat biedt Blenheim?

Blenheim biedt een interessant carrièrepad in een inspirerende werksfeer, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van post-doctorale opleidingen
 


Geïnteresseerd in een van onze vacatures?

Je sollicitatiebrief, met je CV, cijferlijst en eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. C.X. Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

Contactformulier

Movie

Contactformulier