Solliciteren als medewerker bij een Amsterdams advocatenkantoor

Blenheim is een snelgroeiend Amsterdams advocatenkantoor, gericht op de
ondernemingsrechtpraktijk in al zijn facetten.
Wij komen graag in contact met een:

 

ADVOCAAT-MEDEWERKER m/v.

Ondernemingsrecht

 


Blenheim

Blenheim is een modern Amsterdams advocatenkantoor met een no-nonsense instelling en een uitstekende reputatie.
Het kantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie aan het IJ.
Zoals ons kantoorgebouw is, zo is ook de sfeer van onze praktijkvoering: open, transparant en professioneel. Er wordt hard gewerkt, maar wij hechten ook waarde aan een evenwichtige "work-life balance". Onze cliëntenportefeuille bestaat uit grote en middelgrote bedrijven, zowel in Nederland als in het buitenland.
Blenheim is aangesloten bij het oudste en grootste mondiale netwerk van advocatenkantoren, Lawyers Associated Worldwide (LAW).

Ondernemingsrecht

Bij Blenheim wordt de ondernemingsrechtelijke praktijk in brede zin gevoerd.
Wij begeleiden en adviseren cliënten onder meer in fusie- en/of overnameprocessen en hebben een brede procespraktijk op het gebied van ondernemingsrecht, variërend van aandeelhoudersgeschillen, uitkoopregelingen, geschillen over afgebroken onderhandelingen en zaken op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid.

Ervaren Advocaat-Medewerker

Wij komen graag in contact met een kandidaat die ruime werkervaring heeft in het vennootschapsrecht, M&A en Litigation. Wij vinden humor, mensenkennis en gedrevenheid belangrijk bij een kandidaat naast een stevige, representatieve persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden. Het ontbreekt je niet aan ondernemingszin; je hebt het vermogen tot het werven en binden van cliënten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.

Wij bieden

Blenheim biedt een interessant carrière pad in een inspirerende werksfeer, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van post doctorale opleidingen.

Geïnteresseerd?

Je sollicitatiebrief, vergezeld van CV, cijferlijst, eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. C.X. Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

Contactformulier

Movie

Contactformulier