Solliciteren als medewerker bij een Amsterdams advocatenkantoor

Blenheim

Blenheim Advocaten is een innovatief advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Blenheim heeft een sterke focus op het ondernemingsrecht, doelgroep is de DGA. Er wordt met een team van 30 advocaten gewerkt met een bezieling voor ondernemerschap. "Work-life balance" staat hoog in het vaandel, de atmosfeer bij Blenheim is bijzonder; het is er prettig werken.

Blenheim is altijd op zoek naar de kortste weg om het probleem voor de klant van tafel te krijgen. Dat typeert Blenheim Advocaten. Onze klanten zijn ondernemers. Mensen die vragen om een helder antwoord op vaak complexe vragen.

Door haar lidmaatschap van LAW, een internationaal netwerk met 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen, bedient Blenheim veel internationale klanten. Blenheim heeft tevens in-house een hoog gespecialiseerde German-  en Anglo-American Desk.
 

Twee vacatures bij advocatenkantoor
 I.  Wij komen graag in contact met een:

senior ADVOCAAT-MEDEWERKER  M&A (m/v)
 

Wij komen graag in contact met een advocaat-medewerker die minimaal 7 jaar ervaring heeft met transacties en bij voorkeur ook ervaring heeft met OK procedures en het oplossen van aandeelhoudersgeschillen. Je bent een netwerker pur sang, hebt affiniteit met ondernemers en ondernemerschap en je hebt leiderschapskwaliteiten. Je hebt het vermogen tot het werven en binden van klanten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.
Je gaat werken in een bestaande praktijk, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de aansturing van een corporate team bestaande uit zo’n 5 advocaten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en je een voorkeursgebied eigen te maken. Toetreding als salary-partner behoort op termijn tot de mogelijkheid.
 II.  Wij komen ook graag in contact met een:

ADVOCAAT-MEDEWERKER  M&A (m/v)
 

Voor onze ondernemingsrecht praktijk zoeken wij een advocaat medewerker die 4 – 5 jaar ervaring heeft met transacties en bij voorkeur ook ervaring heeft met OK procedures en het oplossen van aandeelhoudersgeschillen.
Je gaat werken in een bestaande praktijk en gaat onderdeel uitmaken van het corporate team bestaande uit zo’n 5 advocaten. Wij vinden humor, mensenkennis en gedrevenheid belangrijk bij een kandidaat naast een stevige, representatieve persoonlijkheid en goede communicatievevaardigheden.
Het ontbreekt je niet aan ondernemingszin; je hebt het vermogen tot het werven en binden van cliënten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.

 Wat biedt Blenheim?

Blenheim biedt een interessant carrièrepad in een inspirerende werksfeer, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van post-doctorale opleidingen


Geïnteresseerd in een van onze vacatures?

Je sollicitatiebrief, met je CV, cijferlijst en eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. C.X. Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

Contactformulier

Movie

Contactformulier