Solliciteren als medewerker bij een Amsterdams advocatenkantoor

Blenheim

Blenheim Advocaten is een innovatief advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Blenheim heeft een sterke focus op het ondernemingsrecht, doelgroep is de DGA. Er wordt met een team van 30 advocaten gewerkt met een bezieling voor ondernemerschap. "Work-life balance" staat hoog in het vaandel, de atmosfeer bij Blenheim is bijzonder; het is er prettig werken.

Blenheim is altijd op zoek naar de kortste weg om het probleem voor de klant van tafel te krijgen. Dat typeert Blenheim Advocaten. Onze klanten zijn ondernemers. Mensen die vragen om een helder antwoord op vaak complexe vragen.

Door haar lidmaatschap van LAW, een internationaal netwerk met 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen, bedient Blenheim veel internationale klanten. Blenheim heeft tevens in-house een hoog gespecialiseerde German-  en Anglo-American Desk.

 

Wat biedt Blenheim?

Blenheim biedt een interessant carrièrepad in een inspirerende werksfeer, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van post-doctorale opleidingen


Geïnteresseerd in een van onze vacatures/open solliciteren?

Je sollicitatiebrief, met je CV, cijferlijst en eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. C.X. Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

Contactformulier

Movie

Contactformulier