Advocaat-stagiaire

Blenheim is een snelgroeiend Amsterdams advocatenkantoor. Onze praktijk is gericht op de ondernemingsrechtpraktijk in al zijn facetten. Wegens onze praktijkgroei zijn wij op zoek naar een:
 

 

ADVOCAAT-STAGIAIRE 
(beginnend of gevorderd, m/v).

 

Blenheim Advocaten in Amsterdam

Blenheim is een modern Amsterdams advocatenkantoor met een no-nonsense instelling en een uitstekende reputatie.
Het kantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie aan het IJ.
Zoals ons kantoorgebouw is, zo is ook de sfeer van onze praktijkvoering: open, transparant en professioneel. Er wordt hard gewerkt, maar wij hechten ook waarde aan een evenwichtige "work-life balance". Onze cliëntenportefeuille bestaat uit grote en middelgrote bedrijven, zowel in Nederland als in het buitenland.
Blenheim is aangesloten bij het oudste en grootste mondiale netwerk van advocatenkantoren, Lawyers Associated Worldwide (LAW). Een buitenlandse stage bij een van deze advocatenkantoren behoort tot de mogelijkheden.

Advocaten voor ondernemingsrecht in brede zin

Bij Blenheim wordt de ondernemingsrechtelijke praktijk in brede zin gevoerd. Wij begeleiden en adviseren cliënten in een fusie- of overnameproces en hebben een brede procespraktijk op het gebied van ondernemingsrecht, variërend van aandeelhoudersgeschillen, uitkoopregelingen, geschillen over afgebroken onderhandelingen en zaken op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid.

Vacature voor een advocaat-stagiaire bij Amsterdams advocatenkantoor

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met uitstekende studieresultaten, mensenkennis, humor en gedrevenheid, die beschikt over een stevige, representatieve persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.
Het ontbreekt je niet aan ondernemingszin; je hebt het vermogen tot het werven en binden van cliënten, en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.

Solliciteren naar een vacature een advocatenkantoor in Amsterdam?

Je sollicitatiebrief, vergezeld van CV, cijferlijst, eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. C.X. Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

Contactformulier

Movie

Contactformulier