Advocaat (stagiaire/medewerker) BESTUURSRECHT 

Blenheim, een modern Amsterdams advocatenkantoor, zoekt een ervaren (3 jaar +)

 

Advocaat/Jurist Bestuursrecht


die de bestuursrechtpraktijk komt versterken.

Blenheim Advocaten is een innovatief middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Met bezieling voor ondernemerschap. En met een team van mensen met wie het heel prettig werken is. "Work-life balance" staat hoog in het vaandel.

Blenheim is altijd op zoek naar de kortste weg om het probleem voor de klant van tafel te krijgen. Dat typeert Blenheim Advocaten. Onze klanten zijn doorgaans ondernemers. Mensen die vragen om een helder antwoord op vaak complexe vragen.

Door haar lidmaatschap van LAW, een internationaal netwerk met 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen, bedient Blenheim veel internationale klanten. Blenheim heeft tevens in-house een hooggespecialiseerde German- en English Desk.

De bestuursrechtpraktijk van Blenheim is zowel een advies- als procespraktijk, waarin onder meer de volgende zaken worden behandeld:

  • vergunningen
  • bestuurlijke handhaving
  • bestuursrechtelijke procedures
  • ruimtelijke ordening
  • rechtmatige- en onrechtmatige overheidsdaad


Wij komen graag in contact met een advocaat-stagiaire/medewerker of jurist die minimaal 3 jaar werkervaring heeft in het bestuursrecht. Je hebt uitstekende studieresultaten, mensenkennis, humor en gedrevenheid en beschikt over een stevige, representatieve persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

Het ontbreekt je niet aan ondernemingszin; je hebt het vermogen tot het werven en binden van cliënten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.

Wij bieden

Blenheim biedt een interessant carrière pad in een inspirerende werksfeer, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van post doctorale opleidingen.

Geïnteresseerd?

Je sollicitatiebrief, vergezeld van CV, cijferlijst, eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. C.X. Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

T + 31 (0) 20 52 10 100
F + 31 (0) 20 52 10 101
mail@blenheim.nl
www.blenheim.nl

Contactformulier

Movie

Contactformulier