Advocaat-stagiair voor Blenheims "Blockchain Desk"

Blenheim is een modern Amsterdams advocatenkantoor, gericht op de ondernemingsrechtelijke praktijk in al zijn facetten.

Blenheim is een advocatenkantoor met een no-nonsense instelling en een uitstekende reputatie.
Het kantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie aan het IJ. Zoals ons kantoorgebouw is, zo is ook de sfeer van onze praktijkvoering: open, transparant en professioneel. Er wordt hard gewerkt, maar wij hechten ook waarde aan een evenwichtige "work-life balance". Onze cliëntenportefeuille bestaat uit grote en middelgrote bedrijven, zowel in Nederland als in het buitenland.
Blenheim is aangesloten bij het oudste en grootste mondiale netwerk van advocatenkantoren, Lawyers Associated Worldwide (LAW).

Blenheim heeft een brede commerciële ondernemingsrechtelijke praktijk waarbij Blockchain Technology een steeds belangrijkere rol speelt. In verband met de sterk toenemende adviesbehoefte van onze cliënten zoeken wij een:  

ADVOCAAT-STAGIAIR ONDERNEMINGSRECHT/FINANCIEEL RECHT
voor onze Blockchain Desk
(beginnend of gevorderd, m/v),

die ons team, dat dagelijks actief is in de Blockchain-praktijk, komt versterken.

Wij komen graag in contact met een kandidaat die aantoonbare affiniteit heeft met Fintech, IT, Blockchain Technology en een ondernemingsrechtelijke of financieel rechtelijke achtergrond heeft.

Je hebt belangstelling voor de praktische toepassingen van distributed ledgers en bent geïnteresseerd in cryptocurrencies en tokens.
Je weet wat er wordt bedoeld met een ICO of een Token Generation Event en deelt het besef dat we nog maar aan het begin staan van grote maatschappelijke veranderingen waarin ook advocaten worden uitgedaagd om de letterlijk grenzeloze en razendsnelle ontwikkelingen bij te houden.
Om als advocaat waarde toe te blijven voegen op dit gebied deel je natuurlijk het enthousiasme van cliënten en hun overtuiging van de enorme mogelijkheden, maar blijf je je tegelijk bewust van de belangrijke rol van het recht.

Wij vinden humor, mensenkennis en gedrevenheid belangrijk bij een kandidaat naast een stevige, representatieve persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.
Het ontbreekt je niet aan ondernemingszin; je hebt het vermogen tot het werven en binden van cliënten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.

Wij bieden

Blenheim biedt een interessant carrièrepad in een inspirerende werksfeer, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van post-doctorale opleidingen.

Solliciteren naar deze vacature bij ons advocatenkantoor in Amsterdam?

Je sollicitatiebrief, vergezeld van CV, cijferlijst, eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. C.X. Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

Contactformulier

Movie

Contactformulier