Werken bij

Binnen ons ambitieuze en groeiende kantoor zijn we er samen voor de ondernemers. We kennen de uitdagingen van deze doelgroep. Dat verbindt ons. Ons team bestaat uit circa 30 ondernemende advocaten. Net zo belangrijk is onze support staff met expertise op de gebieden Marketing & Business Development, Finance, ICT en Human Resources.

Open deur

Bij onze 3 partners Jeroen Latour, Arjen Paardekooper en Mark van Weeren staat de deur altijd open. Dat is trouwens ook zo bij al jouw andere collega’s. Dus ja, ook bij de stagiairs, secretaresses en senior medewerkers kan je elk moment gewoon binnenlopen.

De lage drempel stap je over in ons modern ingerichte kantoor met veel glas en lichtinval. Aan de bar hangen? Dat kan op de begane grond tijdens onze wekelijkse kantoorborrel. Benieuwd naar die inspirerende werkplek? Kom langs aan de Westerdoksdijk 40, midden in het bruisende Amsterdam met prachtig uitzicht op de binnenstad en het IJ. Aan de kade ligt onze kantoorboot aangemeerd waar we als team of met cliënten geregeld aan boord stappen. Thuiswerken kan trouwens ook (maar waarom zou je met zo’n unieke werkplek).

Samen naar een hoger niveau

Bij Blenheim staan we open voor iedereen maar hebben we een voorliefde voor open en stralende persoonlijkheden. Alles waar ondernemerschap en initiatief uit blijkt, daar worden wij blij van!

Iedereen werkt mee om het kantoor naar een hoger niveau te krijgen. Daar word je natuurlijk bij ondersteund. Dit gebeurt door learning on the job en het volgen van opleidingen en cursussen. Er is altijd aandacht van seniors in je team die graag feedback geven. Bovendien is er alle ruimte om jouw eigen werkzaamheden vorm te geven op basis van jouw specifieke expertise en interesses. Je kan al snel zelfstandig zaken oppakken en contact met de cliënt hebben. Mee met zittingen en zelfstandig procederen? Natuurlijk. En als je bepaalde ideeën hebt en een goed plan, dan kan je dit gewoon op poten zetten.

Vaste prik

  • Dagelijks samen lunchen op kantoor.
  • Donderdagen kantoorborrel.
  • Elk jaar het stagiair-diner en het Oktoberfest.
  • Op zondagen hardlopen in het Amsterdamse Bos.

Soms gepland. Soms niet

  • Vergaderen of lunchen op de kantoorboot.
  • In het IJ duiken om samen te zwemmen.
  • Borrelen in het naastgelegen café Nieges.
  • Meedoen aan sportevenementen.

Jouw carrière in de advocatuur aftrappen óf juist een volgende carrièrestap zetten? Kom aan boord bij Blenheim. Check onze vacatures óf laten we iets afspreken voor een kop koffie of lekkere lunch zodat je de gezellige sfeer op kantoor kan proeven.