Horeca-recht

Ondernemen in de horecabedrijf zoals hotel, restaurant, café, koffiehuis, discotheek, maar ook de organisatie van evenementen raakt veel rechtsgebieden. Bijvoorbeeld huurrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, civiel recht (aansprakelijkheid) en arbeidsrecht. Blenheim heeft daarom een hospitality desk om u van dienst te zijn.

Horeca en evenementen gespecialiseerde advocaat

Hospitality business vraagt dagelijks een maximale inspanning van een ondernemer en zijn personeel. Daarom heeft Blenheim een hospitality desk. De specialisten van Blenheim leveren graag hun juridische bijdrage aan deze topprestaties. We geven graag input bij de organisatie van grote evenementen, schuiven aan bij overleg met de overheid, helpen een ondernemer met de personele aangelegenheden; de buurman uit te kopen of faciliteren de verkoop van de onderneming. Onze gespecialiseerde advocaten assisteren en adviseren o.m. hotel- en horecaondernemers, organisatoren van evenementen, facility serviceverleners en leisure- en recreatiebedrijven bij hun bedrijfsvoering. Binnen diverse facetten van uw bedrijfsvoering is het team van de hospitality desk effectief en doelmatig.

Ontzorgen van de ondernemer in hospitality

Onze advocaten zijn er om de zorgen om lastige vraagstukken bij u weg te nemen en voor u op te lossen. Zoals problemen over personeel, contracten met leveranciers, vergunningen, huurcontracten en juridische procedures. Onze klanten mogen verwachten dat we helder, voortvarend adviseren en oplossingsgericht werken. Dat betekent dat u gewoon door kan met ondernemen. We denken graag met u mee en adviseren pro actief zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Dit doen wij graag tegen scherpe tarieven en duidelijke afspraken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor telefonisch overleg over uiteenlopende vragen die rijzen en een kort advies behoeven. Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt bellen met vragen aan onze advocaten.

Wilt u meer weten over horeca-recht?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.