Commerciële contracten

Commerciële contracten zijn de bron van de overeenkomsten die dagelijks worden gesloten. Een advocaat contractenrecht kent de ins en outs van de wetgeving en rechtspraak over contracten. Een excellent contract moet het uitgangspunt zijn. Onze specialisten staan voor u klaar!

Specialist commerciële contracten

Een contract moet zoveel mogelijk regelen om geschillen te voorkomen. Dat vraagt gedegen juridisch werk van een advocaat. Dat mag u ook verwachten van een advocaat. Wij staan graag 24/7 klaar voor klanten die contracten afsluiten en daarbij hun risico’s en financieel belang zo goed mogelijk geregeld willen hebben. Voor degene die internationaal zakendoen hebben wij Engelstalige specialisten die contractenrecht in Nederland op een hoger niveau getild hebben. En mocht een contract niet afdoende zijn of doet zich een incident of schadegeval voor dan doen wij de procedure voor u. Contracten en procederen over contracten vraagt gedegen kennis en expertise van de advocaat die uw zaak behandeld. Een contractspecialist van Blenheim is daarvoor de juiste partij.

Juridisch advies over contracten

De meeste juridische procedures gaan in de praktijk over contracten. Schade, wanprestatie, onbetaalde facturen, aansprakelijkheid, gebrekkige of te late levering zijn vaak aan de orde. Daarbij is het van belang van meet af aan een goed strategie te kiezen en de juiste stappen te zetten. De contractspecialisten van Blenheim adviseren snel over kansen, risico’s en de juridische mogelijkheden bij een geschil over een contract, en over kwesties van aansprakelijkheid en schadevergoeding die om een passende oplossing vragen. Dat kan tot allerlei procedures leiden waar u goede bijstand van een advocaat bij nodig heeft.

 

Wilt u meer weten over commerciële contracten?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.