Projectontwikkeling

De rol van een advocaat bij projectontwikkeling is veelzijdig. Een advocaat kan een projectontwikkelaar helpen bij diverse aspecten van de ontwikkeling van een project.

Specialist in projectontwikkeling

Onze rol als advocaat is gericht op het waarborgen van de belangen van de projectontwikkelaar en het zorgen voor een soepele en succesvolle verloop van de projectontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  1. Juridisch advies: Wij geven advies over de juridische aspecten van een projectontwikkeling, zoals vergunningen, contracten, aansprakelijkheid, vastgoedrecht en intellectuele eigendomsrechten.
  2. Contractonderhandelingen: Wij helpen bij het opstellen en onderhandelen van contracten met bouwers, aannemers, leveranciers en andere betrokken partijen.
  3. Beoordeling van contracten: Wij beoordelen de contracten die nodig zijn voor een projectontwikkeling op rechtsgeldigheid en de belangen van de projectontwikkelaar waarborgen.
  4. Vastgoedrecht: Wij bieden ondersteuning bij zaken die te maken hebben met vastgoedrecht, zoals verkoop- en huurovereenkomsten, erfpachtrecht en grondexploitaties.
  5. Onderzoek: Wij doen onderzoek naar de juridische aspecten van een projectontwikkeling, zoals vergunningsvereisten, verkoop- en huurbeperkingen en aansprakelijkheden.
  6. Geschillen: Indien nodig treden wij ook op als vertegenwoordiger van de projectontwikkelaar in rechtszaken die betrekking hebben op de projectontwikkeling.

Wilt u meer weten over Projectontwikkeling?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.