Solliciteren naar een studentenstage of werkstudentschap in de advocatuur

Blenheim Advocaten is een innovatief middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Met bezieling voor ondernemerschap. En met een team van mensen met wie het heel prettig werken is. "Work-life balance" staat hoog in het vaandel.

Blenheim is altijd op zoek naar de kortste weg om het probleem voor de klant van tafel te krijgen. Dat typeert Blenheim Advocaten. Onze klanten zijn doorgaans ondernemers. Mensen die vragen om een helder antwoord op vaak complexe vragen.

Door haar lidmaatschap van LAW, een internationaal netwerk met 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen, bedient Blenheim veel internationale klanten. Blenheim heeft tevens in-house een hooggespecialiseerde German- en English Desk.

Student-stagiair/werkstudent

Wij bieden studentstages en de mogelijkheid om als werkstudent ons team te komen versterken door juridisch voorbereidend en ondersteunend werk te verrichten: dossieronderzoek, jurisprudentieonderzoek en het uitzoeken en beantwoorden van juridische vraagstukken.

Je ontvangt een (stage)vergoeding en uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om, na je afstuderen, intern te solliciteren naar de functie van advocaat-stagiair.

Geïnteresseerd?

We kijken ernaar uit om van je te horen!
Je sollicitatiebrief, vergezeld van CV, cijferlijst, eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan:

Mevrouw Mr. Beep Rietjens-Van Werven
Blenheim
Postbus 10302
1001 EH Amsterdam

Contactformulier

Movie

Contactformulier