Vacature juridisch medewerker Vastgoed

Blenheim is een innovatief en ondernemend middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Met ongeveer 50 medewerkers, waarvan 30 advocaten, zijn wij altijd op zoek naar de beste manier om onze klant te helpen.

Deze klanten zijn doorgaans ondernemers. Mensen voor wie wij net dat stapje extra zetten om een helder antwoord te geven op uitdagende vragen. Zet jij graag die extra stap? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren voor de functie juridisch medewerker Vastgoed.

Vastgoedpraktijk bij Blenheim

Als juridisch medewerker Vastgoed ondersteun je de advocaten in de vastgoedpraktijk van Blenheim. Dit team bestaat uit vijf advocaten en valt onder de verantwoordelijkheid van Mark van Weeren, partner bij Blenheim.

De advocaten in het vastgoedteam richten zich op het adviseren en procederen binnen alle dimensies van een brede vastgoedpraktijk.

Commerciële vastgoedtransacties, projectontwikkeling, aan- en verkoop, aannemersgeschillen, huurgeschillen, VvE kwesties, erfpacht en aanverwante vastgoed gerelateerde rechtsgebieden: Blenheim staat met passie de meest uiteenlopende cliënten, met name grote mkb’ers, retailers, horeca en (internationale) ondernemers, bij in commerciële geschillen.

Jouw profiel

Naast uitstekende studieresultaten (WO) ben je ondernemend, proactief, een teamplayer, flexibel en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt aantoonbare interesse in vastgoedrecht en bent op de hoogte van de actuele juridische ontwikkelingen. Bij voorkeur heb je al wat ervaring opgedaan in vastgoedzaken tijdens een (student)stage of met andere werkervaring.

Je weet hoe je collega’s en cliënten kunt enthousiasmeren voor jouw ideeën en je hebt altijd oog voor het belang van de cliënt.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie als juridisch medewerker in een groeiende praktijk met:

  • een groeiend team met ambitie
  • ruimte voor ondernemerschap en creativiteit
  • veel zelfstandigheid en flexibiliteit in je werkzaamheden
  • informele werksfeer met korte communicatielijnen
  • interessante en variërende/uitdagende zaken
  • prima arbeidsvoorwaarden
  • doorlopende interne opleidingen

Geïnteresseerd in de functie?

Klinkt dit goed? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! Dit doe je door een motivatiebrief, CV, cijferlijsten en referenties te mailen naar Martine 't Hart via mail@blenheim.nl.