Agentuurrecht

Wij bij Blenheim zijn gespecialiseerd in agentuurrecht en kunnen u verschillende diensten verlenen met betrekking tot het opstellen en beoordelen van agentuurovereenkomsten en het oplossen van geschillen tussen agenten en principaal.

Hieronder vallen:

  1. Advies en bijstand bij het opstellen van agentuurovereenkomsten: Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een overeenkomst die past bij uw specifieke zakelijke behoeften. Dit omvat het adviseren over de juiste structuur van de overeenkomst, het opstellen van clausules voor exclusiviteit, vergoedingen, niet-concurrentiebedingen, en andere bepalingen.
  2. Advies en bijstand bij onderhandelingen: Wij kunnen u bijstaan ​​tijdens onderhandelingen met de principaal om ervoor te zorgen dat uw belangen worden beschermd.
  3. Beoordeling van bestaande agentuurovereenkomsten: Als u al een agentuurovereenkomst heeft, kunne wij deze overeenkomst beoordelen en u adviseren over eventuele risico’s of problemen in de overeenkomst.
  4. Geschillenbeslechting: Als er geschillen tussen u en uw principaal zijn, kunnen wij u bijstaan ​​bij de onderhandelingen en eventuele gerechtelijke procedures die daaruit voortvloeien. Dit kan onder meer het beoordelen van uw rechten en plichten onder de overeenkomst, het adviseren over mogelijke oplossingen en het vertegenwoordigen van u in de rechtbank om uw belangen te beschermen.
 

Juridisch advies inwinnen bij het werken met agentuurovereenkomsten is dus belangrijk, zo voorkomt u geschillen en onvoorziene omstandigheden.

Bo Pietersz

Leg ons jouw juridische uitdaging voor en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.