Vereniging van Eigenaars (VvE)

De advocaten van Blenheim staan VvE en VvE leden bij in soms stekelige kwesties. De VvE advocaat kan het bestuur en appartementseigenaren goed adviseren over hun juridische positie.

De VvE specialist

De specialisten van Blenheim leveren graag hun juridische bijdrage voor kwesties die binnen een VvE spelen. We geven graag input aan de VvE en VvE-leden om het samenwonen in een gebouw te optimaliseren. Vaak betreft een VvE geschil een besluit. De appartementseigenaar die het niet eens is met een besluit van de VVE, kan binnen 30 dagen een verzoek indienen bij de sector Kanton om het besluit te laten vernietigen. Het besluit kan vernietigbaar zijn als het in strijd is met de statuten van de VVE of het huishoudelijk reglement of indien het in strijd is met de redelijkheid en billijkheid. Het besluit kan overigens ook nietig zijn. Andere geschilpunten zijn vaak kosten binnen de VvE, aanleg dakterras, illegale verhuur, verbouwingen en wijziging splitsingsakte. Wijziging van de splitsingsakte blijkt in de praktijk vaak moeilijk. De VvE advocaat kan adviseren over de methoden om tot correctie van de akte te komen.

Ontzorgen van Vereniging van Eigenaars (VvE)

Onze advocaten zijn er om de zorgen om lastige vraagstukken binnen de VvE weg te nemen en voor u op te lossen. Onze klanten mogen verwachten dat we helder, voortvarend adviseren en oplossingsgericht werken. We denken graag met u mee en adviseren pro actief zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Dit doen wij graag tegen scherpe tarieven en duidelijke afspraken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor telefonisch overleg over uiteenlopende vragen die rijzen en een kort advies behoeven. Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt bellen met vragen aan onze advocaten.

Wilt u meer weten over Vereniging van Eigenaars (VvE)?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.