Gokken en kansspelen

In het dagelijks leven is gokken een feit geworden. Blenheim adviseert Nederlandse en buitenlandse organisatoren van kansspelen en gokbedrijven over de Nederlandse regels en vergunningen. Regulatory compliance voor verantwoorde gokproducten is voor de gokindustrie essentieel.

Advocaat gespecialiseerd in het gokbedrijf en kansspelen

De regelgeving over kansspelen verandert snel. Vooral de komst van vergunningen voor het online aanbieden van games en sportsbetting heeft de regelgeving in een stroomversnelling gebracht. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle aspecten van deze. We adviseren cliënten pro-actief en als het nodig is stappen we naar de rechter. Dat is soms nodig bij buitensporige handhaving met boetes en onevenredige aanpak waar de overheid soms voor kiest.

Advies over gokken en kansspelwetgeving

Omdat de regelgeving over gokken in Nederland complex is adviseren wij producenten, startups en leveranciers over (nieuwe) producten op de markt willen brengen. We plegen overleg met de KSA en brengen de regelgeving en risico’s in kaart. Ons doel is de klant in staat te stellen een product op de markt te brengen binnen de geldende regelgeving. Wij assisteren bij de vergunning aanvraag, Bibobprocedure en alle andere formaliteiten.

Wilt u meer weten over gokken en kansspelen?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.