Hoger beroep

De procesadvocaten van Blenheim staan cliënten bij als zij in hoger beroep procederen. In hoger beroep maakt de input en het vakmanschap van de advocaat het verschil.

Hoger beroep met gespecialiseerde advocaat

De procesrecht specialisten van Blenheim leveren graag hun juridische bijdrage voor de procedure in hoger beroep. Onze procesrecht specialisten assisteren en adviseren ondernemers en particulieren bij procesvoering in hoger beroep. Binnen de diverse facetten van de appelprocedure werkt het team van onze advocaten effectief en doelmatig om met u het maximale resultaat te behalen.

Vraag procesadvies voor hoger beroep

Om de kansen in hoger beroep te beoordelen bestudeert de advocaat het procesdossier (de de processtukken) van de procedure in eerste aanleg bij de rechtbank). In de uitspraak van de rechtbank, en eventueel ook in de tussenuitspraak, is te lezen waarom en op welke gronden een partij geheel of gedeeltelijk in het ongelijk is gesteld. Een procesadvies is een analyse en advies wat er anders, beter of sterker zou moeten worden gepresenteerd in hoger beroep en wat de proceskansen zijn. Dat procesadvies is zinvol als u overweegt hoger beroep in te stellen. Hoger beroep is de laatste feitelijke kans om uw gelijk te halen bij de rechter. Goede juridisch bijstand is dan essentieel.

Bo Pietersz

Wilt u meer weten over hoger beroep?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.