Middelgroot kantoor met internationale focus

Blenheim heeft een internationale rechtspraktijk en is onderdeel van Lawyers Associated Worldwide (LAW), een internationaal netwerk van middelgrote advocatenkantoren over de hele wereld. De meeste advocaten hebben dan ook kennis van de Engelse en/of Duitse taal en de ondernemerscultuur. Onze advocaten adviseren en procederen binnen het brede spectrum van het internationaal ondernemen.

Lawyers Associated Worldwide

Blenheim is onderdeel van Lawyers Associated Worldwide (LAW), een wereldwijd netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren die samenwerken om hun cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Blenheim vertegenwoordigt de Nederlandse tak in dit wereldwijde netwerk.

LAW is opgericht in 1989 en is een wereldwijde bron van lokaal gerespecteerde advocatenkantoren. Dit internationale netwerk biedt de cliënten van Blenheim een unieke expertise van meer dan 100 advocatenkantoren die meer dan 4000 individuele advocaten over de hele wereld vertegenwoordigen.

International Desk

In het internationale zakenleven speel het recht een steeds belangrijker rol. Blenheim heeft een team internationaal geschoolde advocaten en zelfs buitenlandse advocaten in dienst om onze cliënten bij te staan. Meer weten over onze International Desk? Lees dan hier verder.

German Desk

De German Desk van Blenheim bestaat uit zowel Nederlandse advocaten die Duits spreken als een Duitse advocaten die vloeiend Nederlands spreken. Onze German Desk kan helpen de culturele en taalkundige kloof tussen Nederlandse en Duitse zakenpartners te overbruggen en de subtiliteiten van (en verschillen tussen) de Nederlandse en Duitse rechtssystemen effectief uit te leggen aan onze klanten. Meer weten over onze German Desk? Lees dan hier verder.

Leg ons jouw juridische uitdaging voor en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.