International Desk

In het internationale zakenleven speel het recht een steeds belangrijker rol. Blenheim heeft een team internationaal geschoolde advocaten en ook buitenlands advocaten om haar klanten bij te staan.

Advocaat voor internationale zaken

International aspecten worden door Blenheim snel en doeltreffend opgepakt om transacties mogelijk te maken. Zowel voor Nederlandse als buitenlands klanten. Wij werken ook aan contracten met internationale aspecten zoals distributie, agentuur en internationale kooptransacties. Ook buitenlandse klanten assisteren wij bij het zakendoen in Nederland, bijvoorbeeld oprichting van een vennootschap, verkrijgen van vergunningen en het opstellen van contracten. Ook bij overname van een buitenlands bedrijf helpt het M&A-team van Blenheim u graag. Verder bestaat onze internationale praktijk uit advisering over regulatory compliance, aanvraag vergunningen, internationale incasso’s, procederen tegen buitenlandse partijen, en arbitrage. Nederlandse arbitrage uitspraken kunnen in veel landen ter wereld ten uitvoer gelegd worden.

Internationale zaak bij Nederlandse rechter

Voor buitenlandse opdrachtgevers procederen we bij de Nederlands rechter. Het is ook mogelijk om in het Engels te procederen bij de Netherlands Commercial Court. Ook leggen wij uitspraken van buitenlandse rechters ten uitvoer in Nederland. Aangezien de meeste advocaten van Blenheim internationale ervaring en scholing hebben en ook Engels spreken, kunnen wij ook buitenlands klanten goed van dienst zijn.

 

Gerelateerde praktijkgebieden

Adam Kiolle

Wilt u meer weten over international desk?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.