Franchiserecht

De advocaten van Blenheim staan zowel Nederlandse als internationale cliënten bij in franchise zaken. Dit rechtsgebied is bij Blenheim onderdeel van het team ondernemingsrecht dat ondernemers juridisch begeleidt.

Procedures over franchisecontracten

De specialisten van Blenheim leveren graag hun juridische bijdrage aan franchise ondernemers. De franchise advocaat houdt zich bezig met de juiste juridische en fiscale franchise structuur, franchisecontracten, beslechten van geschillen tussen franchisegever en franchisenemer, de uitbouw franchise formules, master franchiseovereenkomst, e.d. Procedures over franchisegeschil kunnen over uiteenlopen zaken gaan zoals financiële issues, prognoses, zorgplicht, geheimhouding e.d. Uiteraard adviseren we onze franchise cliënten ook op aanverwante rechtsgebieden zoals personeelskwesties, vergunningen en huurzaken. Ook voor startups geeft Blenheim graag advies. We geven graag input bij de organisatie van uw onderneming en schuiven aan bij overleg met stakeholders. Onze gespecialiseerde advocaten assisteren en adviseren diverse ondernemers bij hun bedrijfsvoering.

Franchise geschil met advocaat bespreken

Onze advocaten zijn er om de zorgen om lastige vraagstukken bij u weg te nemen en voor u op te lossen. Dan kunnen problemen tussen franchisegever en franchisenemer zijn, maar ook kwestie met met aandeelhouders, financiers, contracten, vergunningen, en juridische procedures. Onze klanten mogen verwachten dat we helder, voortvarend adviseren en oplossingsgericht werken. Dat betekent dat u gewoon door kan met ondernemen. We denken graag met u mee en adviseren pro actief zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Dit doen wij graag tegen scherpe tarieven en duidelijke afspraken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor telefonisch overleg over uiteenlopende vragen die rijzen en een kort advies behoeven. Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt bellen met vragen aan onze advocaten.

Bo Pietersz

Leg ons jouw juridische uitdaging voor en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.