Rechtsgebiedenregister

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

 1.  Jeroen Latour staat geregistreerd op Ondernemingsrecht en Vennootschappen;
 2.  Arjen Paardekooper staat geregistreerd op Ondernemingsrecht, Bestuurdersaansprakelijkheid, Fusies en overnames en Vennootschappen;
 3.  Mark van Weeren staat geregistreerd op Bestuursrecht, Vastgoedrecht, Omgevingsrecht en Procesrecht;
 4.  Teun Blom staat geregistreerd op Algemene rechtspraktijk, Burgerlijk recht en Bestuursrecht;
 5.  Marie-Louise van Kleef staat geregistreerd op Algemene rechtspraktijk en Burgerlijk recht;
 6.  Rachelle Mourits staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht en Medezeggenschap;
 7.  Martyn Schellekens staat geregistreerd op Algemene rechtspraktijk, Burgerlijk procesrecht, Burgerlijk recht, Arbitrage, Beslag- en executierecht en Litigation;
 8.  Daan Willemse staat geregistreerd op Ondernemingsrecht.
 9.  Bo Pietersz staat geregistreerd op Verbintenissenrecht.
 10.  Dennis Boor staat geregistreerd op Burgerlijk procesrecht, Beslag- en executierecht, Litigation en Verbintenissenrecht.
 11.  Patricia van Eck staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht en Medezeggenschap.
 12.  Julia van Kuijk staat geregistreerd op Burgerlijk procesrecht.
 13.  Isolde Velthuysen staat geregistreerd op Burgerlijk procesrecht en Ondernemingsrecht.
 14.  Dirk de Waard staat geregistreerd op Ondernemingsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Voor meer informatie over het rechtsgebiedenregister kunt u hier terecht op de website van de Nederlandse orde van advocaten.