German Desk

De Duitstalige advocaten van Blenheim geven juridisch advies in binnen- en buitenland, met een bijzondere focus op het adviseren van Duitse bedrijven en hun Nederlandse dochterondernemingen of zakenpartners.

Duitsprekende advocaten in Nederland

De Nederlandse en Duitse advocaten van Blenheim werken hand in hand, waardoor we kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van onze Duitse en Duitstalige cliënten. Bijzondere diensten zijn onder meer het oprichten van vennootschappen naar Nederlands recht, advisering op verschillende gebieden van Nederlands recht (waaronder Nederlands arbeidsrecht, Nederlands ondernemingsrecht en M&A, en Nederlands handelsrecht), alsmede bedrijfsherstructureringen en incassoprocedures in Nederland voor zowel Nederlandse als Duitse bedrijven. Ook staan ​​onze advocaten regelmatig Duitse cliënten bij in gerechtelijke procedures in Nederland.

German Desk

De German Desk van Blenheim bestaat uit zowel Nederlandse advocaten die Duits spreken als een Duitse advocaten die vloeiend Nederlands spreken. Onze German Desk kan helpen de culturele en taalkundige kloof tussen Nederlandse en Duitse zakenpartners te overbruggen en de subtiliteiten van (en verschillen tussen) de Nederlandse en Duitse rechtssystemen effectief uit te leggen aan onze klanten.

Wilt u meer weten over German desk?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op