Vennootschapsrecht

De advocaten van Blenheim staan zowel Nederlandse als internationale cliënten bij in kwesties over de organisatie van hun onderneming(svorm) en vennootschapsrecht. Dit rechtsgebied is bij Blenheim onderdeel van het team ondernemingsrecht dat ondernemers juridisch begeleidt.

In vennootschapsrecht gespecialiseerde advocaat

De specialisten van Blenheim leveren graag hun juridische bijdrage aan ondernemers. De advocaat vennootschapsrecht houdt zich bezig met werking en organisatie van vennootschappen, zoals de BV, CV, NV en VOF, en de relaties met vennoten, investeerders, aandeelhouders of firmanten onderling zijn onderdeel van het vennootschapsrecht. Ook voor startups geeft Blenheim graag advies. We geven graag input bij de organisatie van uw onderneming en schuiven aan bij overleg met stakeholders. Daarbij helpen we de ondernemer ook met de personele aangelegenheden; om bijvoorbeeld de buurman uit te kopen of faciliteren de verkoop van de onderneming. Onze gespecialiseerde advocaten assisteren en adviseren diverse ondernemers bij hun bedrijfsvoering. Binnen de diverse facetten van uw bedrijfsvoering werkt het team van onze advocaten effectief en doelmatig.

Ontzorgen van de ondernemer

Onze advocaten zijn er om de zorgen om lastige vraagstukken bij u weg te nemen en voor u op te lossen. Zoals problemen met aandeelhouders, financiers, contracten, vergunningen, en juridische procedures. Onze klanten mogen verwachten dat we helder, voortvarend adviseren en oplossingsgericht werken. Dat betekent dat u gewoon door kan met ondernemen. We denken graag met u mee en adviseren pro actief zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Dit doen wij graag tegen scherpe tarieven en duidelijke afspraken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor telefonisch overleg over uiteenlopende vragen die rijzen en een kort advies behoeven. Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt bellen met vragen aan onze advocaten.

 

 

Leg ons jouw juridische uitdaging voor en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.