Procesrecht

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het voeren van gerechtelijke procedures: bodemprocedures, kort gedingen, hoger beroep en arbitrageprocedures. Een procesrecht advocaat van Blenheim staat u graag bij om juridische geschillen te voorkomen, en als er geschillen zijn ontstaan, deze met alle nodige juridische middelen te beslechten.

De advocaat procesrecht

Procederen is de core business van advocaten. Als het nodig stappen is wij voor u naar de rechter om uw recht te halen. Voor de diverse rechtsgebieden heeft Blenheim advocaten de gespecialiseerd zijn in de beschikbare juridische procedures, zoals mediation en bindend advies, beslaglegging, tuchtrechtzaken, arbitrage en internationale procedure, waaronder klachtprocedure bij het Europees Hof.

Tot het werk van de procesrecht advocaat hoort ook het voeren schikkingsonderhandelingen waarmee mogelijk een rechtszaak kan worden voorkomen. En ook regelt de advocaat het opstellen van de schikking (vaststellingovereenkomst).

Procesadvies voorafgaand aan procedure

Of het zinvol is om een gerechtelijke procedure in te stellen hangt af van de specifieke feiten en omstandigheden van uw situatie. De procesrecht advocaat wil precies weten van u wat zich heeft voorgedaan om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Het is voor u van belang dat een gespecialiseerde advocaat u een goed procesadvies kan geven over de haalbaarheid uw zaak bij de rechter. Advocaten noemen dat wel een procesadvies. Door de jarenlange ervaring van onze advocaten en omdat wij in teamverband werken kunnen wij u goed en passend adviseren over uw zaak.

 
Gijs Kuijper

Leg ons jouw juridische uitdaging voor en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.