Bouwrecht

De bouwrecht-advocaten van Blenheim hebben ruime ervaring en juridische expertise op het gebied van de bouw, ontwikkeling en vergunningen. De bouwrecht-advocaten staan opdrachtgevers en eigenaren bij, maar ook aannemers, architecten, directies en ontwikkelaars bij met het geven van adviezen en het voeren van procedures.

In bouwrecht gespecialiseerde advocaat

Onze prioriteit gaat uit naar goede contracten, dat is het halve werk. Indien er toch geschillen ontstaan in de bouw dan proberen we die effectief en praktisch op te lossen. De specialisten van Blenheim leveren graag hun juridische bijdrage aan het bouwproces. Bij contractsonderhandelingen, projectontwikkeling, samenwerkingsovereenkomsten, aannemingsovereenkomsten, oplevering, beëindiging van aanneming van werk, gebreken, bouwfouten, vertragingsclaims, bouwschades, het kan zeer divers zijn. Onze gespecialiseerde advocaten assisteren en adviseren daar graag bij. Binnen de diverse facetten van het bouwproces werkt het team van onze advocaten effectief en doelmatig.

Ontzorgen in de bouw

Onze advocaten zijn er om de zorgen om lastige vraagstukken in de bouw bij u weg te nemen en voor u op te lossen. Onze klanten mogen verwachten dat we helder, voortvarend adviseren en oplossingsgericht werken. Dat betekent dat u gewoon door kan gaan met waar u goed in bent. We denken graag met u mee en adviseren pro actief zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dit doen wij graag tegen scherpe tarieven en duidelijke afspraken.

Wilt u meer weten over bouwrecht?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.