Ontslag en reorganisatie

Onze arbeidsrecht-advocaten staan ondernemingen bij, maar daarnaast treden zij ook op voor werknemers. Onze aanpak kenmerkt zich door snelle en praktische oplossingen waarbij de belangen van cliënt steeds centraal staan.

In ontslagrecht gespecialiseerde advocaat

Als beëindiging van een dienstverband niet in goed overleg mogelijk is dan is kan een advocaat gespecialiseerd in ontslagrecht uitkomst bieden. De specialisten van Blenheim leveren graag hun juridische bijdrage aan de oplossing van een ontslaggeschil. Arbeidsrecht is continu in beweging.

Dit specialisme vraagt dan ook om actuele en brede kennis van zaken. Onze specialisten bieden u deze kennis en houden u graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Rekening houdend met de diverse aspecten die bij ontslag spelen streven onze advocaten aan effectieve en doelmatige oplossing.

Geschil ontslag oplossen

Onze advocaten zijn er om de zorgen om lastige vraagstukken bij u weg te nemen en voor u op te lossen. Onze klanten mogen verwachten dat we helder, voortvarend adviseren en oplossingsgericht werken. We denken graag met u mee en adviseren pro actief zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Dit doen wij graag tegen scherpe tarieven en duidelijke afspraken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor telefonisch overleg over uiteenlopende vragen die rijzen en een kort advies behoeven.

Wilt u meer weten over ontslagrecht en reorganiseren?

Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.