Michelle de Kip

Michelle de Kip is advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht. In haar dagelijkse praktijk adviseert zij internationale en nationale werkgevers, als ook werknemers over alle aspecten van het arbeidsrecht.
Over Michelle

Michelle is een gedreven advocaat met een passie voor het Arbeidsrecht. Zij is sinds 2014 werkzaam binnen het Arbeidsrecht en sinds februari 2024 werkzaam bij Blenheim. Voordat zij werd beëdigd als advocaat was zij meerdere jaren werkzaam als jurist Arbeidsrecht. Hierbij heeft zij ervaring opgedaan aan de werknemers en de werkgeverskant.

Naast haar werkzaamheden was Michelle tijdens en na haar studie zeer actief met nevenactiviteiten. Tijdens haar studie heeft zij verschillende rollen bij een rechtswinkel vervuld. Na haar studie heeft zij een personeelsvereniging opgericht en bestuurd, in meerdere commissies van de Jonge Balie gezeten en was zij vicevoorzitter van de ondernemingsraad.

Michelle heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij haar Master Arbeidsrecht en haar Master Privaatrecht in 2013 heeft afgerond.

Stel direct uw vraag aan Michelle de Kip

Artikelen van Michelle

Publicaties van Michelle