22 september 2023

Blenheim adviseert Please ask m. bij verkoop aan Thynk

Categorie: Bedrijfsovername, Ondernemingsrecht

Blenheim is trots te melden dat de software van Please ask m. succesvol is verkocht aan aan Thynk. Advocaten Dirk de Waard en Olivier Bergh stonden Please ask m. bij tijdens deze deal.

Please ask m: slimme software voor de B2B hotelmarkt

Please ask m is een hoteltech bedrijf, gericht op B2B, dat zich richt op het bouwen van SaaS-oplossingen voor hotels. Het bedrijf is opgericht in 2018 door de ontevredenheid over het aantal e-mails dat hotels moeten verwerken met betrekking tot zakelijke boekingen.

Please ask M gelooft dat technologie het tempo van de toekomst zal bepalen en wil met hun oplossingen hotels helpen zich te concentreren op wat belangrijk is: aandacht voor hun gasten. Ze hebben een digitaal product gebouwd waarin technologie wordt gebruikt voor een geautomatiseerde en gepersonaliseerde gastervaring, welke de efficiëntie, boekingen en omzet verhoogt. Dit door het toepassen van nieuwe technologieën zoals AI.

Thynk: cloud oplossingen voor de hospitality markt

Onder de vleugels van Thynk zal de software deel uit gaan maken van een sterke partij dat meerdere cloud oplossingen biedt voor de hospitality markt. De cloud oplossingen helpen hoteliers op alle vlakken van technologie om zowel bedrijfsprocessen efficiënter te maken als de gastervaring te verbeteren.