4 januari 2024

Blenheim begeleidt aandeelhouders Ergon Jobs bij overname door TRIXXO Group

Categorie: Bedrijfsovername, Fusies en overnames, Ondernemingsrecht

Blenheim is trots om te melden dat uitzendorganisatie Ergon Jobs is overgenomen door TRIXXO Group. Arjen Paardekooper, Dirk de Waard en Olivier Bergh stonden de aandeelhouders van Ergon Jobs bij tijdens deze deal, waar 100% van de aandelen zijn verkocht.

TRIXXO Group wordt hiermee strategisch partner en ondersteunt Ergon Jobs in haar ambitieuze groei naar de toekomst.

Over Ergon Jobs

Met een indrukwekkende geschiedenis van 15 jaar heeft Ergon Jobs zich gevestigd als een toonaangevend Nederlands uitzendbureau in de sector van de gevelbouw met een unieke specialisatie in modulair bouwen. Het bedrijf rekruteert zowel nationaal als internationaal personeel, waarbij voor internationale werknemers ook huisvesting en transport worden gefaciliteerd voor een comfortabel verblijf dichtbij de werkplaats. Ergob Jobs zal na de overname onder dezelfde vlak blijven voortvaren, maar nu aangestuurd vanuit de TRIXXO Group.

Over TRIXXO Group

De TRIXXO Group is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en uitzendarbeid met optie vast. Van huishoudhulp tot lasser, tot ingenieur. TRIXXO staat dicht bij de klant en iedere collega. Met meer dan 200 kantoren verspreid over België en Nederland zorgen zij dankzij hun grootte voor een regionale verankering. Met de overname van Ergon Jobs positioneert TRIXXO Nederland zich als een belangrijke Nederlandse speler in personeelsdiensten, gedreven door groei, efficiëntie en toewijding aan klanttevredenheid.

Roel Jansen, oprichter Ergon Jobs, over de overname

Roel Jansen: ‘We zijn er van overtuigd dat de dienstverlening van Ergon Jobs en haar businesslabel Gevelpersoneel.nl door deze overname voor de toekomst geborgd is. TRIXXO helpt met haar omvang schaalvoordelen te creëren en is daarnaast goed in staat om ons te helpen op het gebied van onder andere sourcing, legal en facilitair. Het geeft ons de mogelijkheid om verder te kunnen groeien. We zijn erg content met deze samenwerking en zien uit naar een succesvol 2024.’

Deal in de media